انتصاب دکتر مسلم سواری به عنوان عضو هیئت تحریریه مجله بین‌المللی مدیریت آفات International Journal of Pest Management

۱۷ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۴:۴۴ کد : ۵۷۴۴ اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان، دکتر مسلم سواری، عضو محترم هیئت علمی دانشکده مهندسی زراعی و عمران روستایی این دانشگاه، با انتصاب شایسته به عنوان عضو هیئت تحریریه مجله بین‌المللی مدیریت آفات International Journal of Pest Management موجب افتخار گردید. اطلاعات مربوط به این مجله علمی که توسط Taylor and Francis منتشر می‌شود، به قرار زیر است:

- عنوان نشریه: International Journal of Pest Management

- ضریب تأثیر (Impact Factor): 1.5

- دسته‌بندی (Quartile): Q2

- ناشر: Taylor and Francis

- ضریب تأثیر پنج ساله: 1.5

- شماره استاندارد بین‌المللی (ISSN): 09670874, 13665863

- دوره پوشش موضوعی: 1993 تا 2022

روابط عمومی دانشگاه به نمایندگی از جامعه دانشگاهی، این انتخاب را به دکتر سواری تبریک عرض نموده و برای ایشان در این مسئولیت علمی و پژوهشی، توفیقات روز افزون آرزومند است. امید است که حضور ایشان در جمع اعضای هیئت تحریریه این مجله معتبر بین‌المللی، زمینه‌های همکاری‌های علمی بیشتری را فراهم آورده و به ارتقای جایگاه علمی دانشگاه در عرصه بین‌المللی کمک شایانی نماید.