میکروپیت از دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان، سومین ستاره نوآوری در رویداد استارتاپ دمو

۱۶ بهمن ۱۴۰۲ | ۰۹:۵۸ کد : ۵۷۳۳ اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی، هسته فناور مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان، همراه با استارتاپ‌های برجسته در چهاردهمین دوره رویداد استارتاپ دمو که توسط شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان با هدف پرورش صنایع کوچک و متوسط برگزار شد، با نوآوری "میکروپیت" خودنمایی کرد و توانست مقام سوم را از بین ۲۲ ایده رقابتی در سطح استان کسب نماید.

"میکروپیت" بستر کشت میکروبی بومی حاصل از فرآوری میکروبی ضایعات نیشکر است که به عنوان جایگزین بستر کشت وارداتی "کوکوپیت" مطرح شده است. طراح میکروپیت آقای دکتر عادل پشت‌دار عضو هسته‌ی زیست بستر فناور مستقر در مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان است.

در این رویداد، ایده نخست به دستگاه دیتالاگر هوشمند کنترل دما و رطوبت اعطا شد و ایده دوم به سیستم پیشرفته فیلتراسیون آلاینده‌های محیطی اهدا گردید.