برگزاری نشست علمی تاریخ جنایات صهیونیسم و تحلیل آینده نبرد غزه (طوفان الاقصی)

۰۱ آذر ۱۴۰۲ | ۱۰:۴۴ کد : ۵۵۱۸ اخبار دانشگاه
برگزاری نشست علمی تاریخ جنایات صهیونیسم و تحلیل آینده نبرد غزه (طوفان الاقصی)

به گزارش روابط عمومی به نقل از گروه معارف اسلامی، نشست علمی تاریخ جنایات صهیونیسم و تحلیل آینده نبرد غزه (طوفان الاقصی) روز سه‌شنبه به تاریخ 1402/08/30 برگزار شد. این نشست به همت گروه معارف اسلامی با همکاری دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در دو بخش به بررسی مسئله اشغالگری رژیم صهیونیستی و فلسطین پرداخت.

بخش اول این نشست مختص بررسی مهم‌ترین فرازهای تاریخی جنایات صهیونیست‌ها در فلسطین بود. در این نشست به حدود 23 مورد از برجسته‌ترین جنایات این رژیم غاصب که از سال 1948 با حمله به روستای دیریاسین و قتل عام مردم آن روستا آغاز شد و تا امروز که حدود 17 سال از محاصره شهر غزه می‌گذرد و بزرگ‌ترین نسل‌کشی عصر حاضر را در برابر دیدگان همه دنیا در حال ارتکاب است؛ اشاره گردید.

بخش دوم نشست به تحلیل نبرد طوفان الاقصی و تحلیلی از آینده این نبرد پرداخت. در آخر به سؤالاتی در زمینه، ابعاد مهم این جنگ و شکستن هیمنه پوشالی رژیم صهیونیستی، حمایت‌های مستقیم آمریکا و کشورهای غربی، فشار افکار عمومی، عملکرد کشورهای عربی و نقش ایران در این مسئله پاسخ داده شد.