برگزاری جلسه معارفه دانشجویان نو ورود گروه مهندسی علوم دامی

۳۰ آبان ۱۴۰۲ | ۰۹:۴۵ کد : ۵۵۰۴ اخبار دانشگاه
برگزاری جلسه معارفه دانشجویان نو ورود گروه مهندسی علوم دامی

به گزارش روابط عمومی به نقل از دانشکده علوم دامی و صنایع غذایی، جلسه معارفه دانشجویان نو ورود گروه مهندسی علوم دامی در مقاطع تحصیلی کارشناسی،کارشناسی ارشد و دکتری برگزار گردید.

این مراسم با همکاری انجمن علمی _دانشجویی مهندسی علوم دامی در تاریخ ۱۴آبان ۱۴۰۲ با حضور ریاست دانشکده علوم دامی و صنایع غذایی، اعضای هیئت علمی و دانشجویان در محل سالن اجتماعات این دانشکده برگزار شد.

مراسم با تلاوت آیاتی از قرآن کریم، پخش سرود ملی آغاز و در  ادامه با پخش کلیپ‌هایی به مناسبت یوم الله 13 آبان، معارفه اعضای هیئت علمی گروه مهندسی علوم دامی، معرفی رشته، گرایش‌ها و پتانسیل‌های موجود در دانشگاه، ایستگاه دامپروری و انجمن علمی دانشجویی مهندسی علوم به دانشجویان نو ورود همراه بود.

پایان بخش این نشست صمیمانه صحبت‌های دکتر حسین جوینده رئیس دانشکده، دکتر مرتضی چاجی مدیر گروه علوم دامی و چند تن از اساتید بود.