انتخاب پژوهشگران و فناوران برتر خوزستان

۰۷ دی ۱۳۹۶ | ۱۵:۱۲ کد : ۵۴۵ اخبار دانشگاه
انتخاب پژوهشگران و فناوران برتر خوزستان

پژوهشگران و فناوران برتر خوزستان چهارشنبه (ششم دی ماه) در مراسم اختتامیه هفته پژوهش و فناوری خوزستان که در سالن شهید هاشمی استانداری برگزار شد، مورد تقدیر قرار گرفتند. در این راستا در محور پژوهشگر برتر دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی استان، سعید برومند نسب، حمید محمد صدیقی، ناهید پوررضا، مجتبی علیشاهی و منصور سودانی از دانشگاه شهید چمران اهواز، علی‌اکبر بابایی، غلامرضا گودرزی و علی رضایی‌مته‌کلایی از دانشگاه علوم پزشکی اهواز، منصور غنیان از دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان، احمد سواری از دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر، محمدرضا خسروی‌نیکو از دانشگاه صنعت نفت، الخاص ویسی از دانشگاه پیام نور خوزستان، لاله رومیانی از دانشگاه آزاد اسلامی اهواز و محمد قلمباز از دانشگاه آزاد اسلامی دزفول برگزیده شدند.

کسب این افتخار بزرگ را ارج نهاده و از خداوند متعال توفیق و موفقیت روزافزون را برای دکتر منصور غنیان مسألت داریم.

روابط عمومی دانشگاه