برگزاری مراسم تکریم و معارفه مسئول هیئت محبان اهل بیت (ع) دانشجویی

۲۵ مهر ۱۴۰۲ | ۱۳:۱۵ کد : ۵۳۹۲ اخبار دانشگاه
برگزاری مراسم تکریم و معارفه مسئول هیئت محبان اهل بیت (ع) دانشجویی

به گزارش روابط عمومی، مراسم تکریم و معارفه مسئول هیئت محبان اهل بیت در دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم حجت الاسلام و المسلمین علوی‌کیا مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری با اشاره به جایگاه هیئت‌های مذهبی_ دانشجویی در دانشگاه بیان داشتند: که هیئت خوب، هیئتی است که ظرفیت پذیرش همه دانشجویان از قشرها و طیف‌ها و سلیقه‌های متفاوت را داشته باشد و می‌بایست با گشاده‌رویی و نگاه مهربانانه و اهل بیتی با دانشجویان برخورد داشته باشد.

ایشان در ادامه افزودند:  هیئت می‌بایست یک نگاه یکسان به دانشجویانی که وارد برنامه‌ها می‌شوند داشته باشد.

در پایان مراسم ضمن تقدیر از زحمات و تلاش‌های آقای محمد مهدی حنطوش‌زاده و سرکار خانم زهرا شریفی، آقای علیرضا مهاوی به عنوان مسئول جدید هیئت و خانم سحر فرهمند‌پور به عنوان مسئول بخش خواهران معارفه شدند.