برگزاری محفل انس با قرآن کریم

۰۸ مهر ۱۴۰۲ | ۲۳:۵۰ کد : ۵۳۳۶ اخبار دانشگاه
برگزاری محفل انس با قرآن کریم

به گزارش روابط عمومی  به نقل از معاونت فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی محفل انس با قرآن کریم به همت کانون قرآن و عترت در مسجد حضرت علی ابن ابی طالب (ع) دانشگاه برگزار شد.

این محفل که با استقبال خوبی از دانشگاهیان و اهالی شهر ملاثانی همراه بود با قرائت مجلسی محمدرضا حمادی عضو کانون قرآن و عترت شروع شد.

سخنران ویژه محفل حجت الاسلام و المسلمین فراصته مدرس حوزه بود که به بیان مطالبی در باب اعجاز قرآن کریم پرداخت. ایشان گفت از مهمترین موارد اعجاز قرآن کریم می‌توان به معجزه‌های معنایی و معنوی آن اشاره کرد. همچنین تاکید کرد با تمسک به قرآن و تقوا پیشه کردن می‌توان بسیاری از مشکلات جامعه بشریت را حل کرد.

در ادامه قاری برجسته و کشوری حاج خلیل سواری با صدایی بسیار دلنشین آیاتی از سوره‌های آل عمران و احزاب را تلاوت کرد.

حسن ختام محفل، اجرای گروه تواشیح القدر بود که اشعاری بسیار زیبا را در وصف پیامبر اکرم (ص) هم‌نوایی کردند.