پیام رئیس دانشگاه به مناسبت آغاز سال تحصیلی

۰۳ مهر ۱۴۰۲ | ۱۳:۰۹ کد : ۵۳۱۳ اخبار دانشگاه
پیام رئیس دانشگاه  به مناسبت آغاز سال تحصیلی

دکتر فیاضی رئیس دانشگاه، در پیامی فرارسیدن سال جدید تحصیلی را به همه دانشگاهیان تبریک گفت. در متن این پیام آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم

طلب دانش بر هر مسلمانى واجب است و خداوند، جویندگان دانش را دوست دارد. (حضرت محمد (ص))

با فرارسیدن بهار علم و سال تحصیلی جدید، شروع دوباره و پرانرژی فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی، در مسیر پیشرفت علمی و توسعه پایدار و رشد و تعالی در جامعه اسلامی آغاز می‌شود. این ایام سرآغاز دوره‌ای است که دانش پژوهان و جویندگان علم راه را بر خود هموار نموده و با بهره‌گیری از دانش اساتید و دانشمندان، خویش را برای ایفای نقشی اثرگذار در آینده جامعه مهیا می‌سازند. در این باغ معرفتی، استاد و دانشجو از یکدیگر علم می‌آموزند و نتیجه این علم آموزی وقتی به‌خوبی محقق خواهد شد که حاصل آن رشد شخصیت استاد و دانشجو باشد. این به معنای تحقق انسانیت است که با فضایل اخلاقی پیوند دارد.

اینجانب ضمن گرامیداشت آغاز سال تحصیلی جدید و تبریک به محضر دانشجویان، اساتید، کارکنان، به‌ویژه دانشجویان نوورود و برای شما عزیزان یک عمر زندگی ثمربخش و خدمت به جامعه را از خداوند سبحان مسئلت دارم.

جمال فیاضی

رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان