برگزیده شدن مرکز مشاوره دانشگاه به عنوان مرکز برتر

۱۱ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۱:۵۸ کد : ۵۲۶۰ اخبار دانشگاه
برگزیده شدن مرکز مشاوره دانشگاه به عنوان مرکز برتر

به گزارش روابط عمومی به نقل از معاونت فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی، مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشگاه به عنوان مرکز مشاوره برتر برگزیده شد.

در سی و پنجمین گردهمایی مدیران مراکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشگاه‌های سراسر کشور که از هشتم لغایت دهم شهریور ماه ۱۴۰۲ و به میزبانی دانشگاه شهرکرد در «مجموعه فرهنگی _آموزشی آفتاب» چغاخور این دانشگاه برگزار شد، بر اساس ارزیابی عملکرد سال ۱۴۰۱، طبق شاخص‌های مختلف و در گروه جمعیتی دانشجویی مرکز مشاوره دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان ضمن معرفی به عنوان مرکز مشاوره برتر با اهدای لوح سپاس و تندیس از آن تجلیل به عمل آمد.

روابط عمومی دانشگاه ضمن تبریک این دستاورد، آرزوی بهروزی و موفقیت روزافزون را برای این عزیزان از درگاه خداوند سبحان مسئلت دارد.