بیانیه‌‌ی محکومیت حمله‌ی تروریستی در حرم مطهر شاهچراغ

۲۴ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۰:۵۷ کد : ۵۲۳۵ اخبار دانشگاه
بیانیه‌‌ی محکومیت حمله‌ی تروریستی در حرم مطهر شاهچراغ

دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان در بیانیه‌ای حمله‌ی تروریستی به حرم مطهر احمد ابن موسی(ع) (شاهچراغ) را محکوم کرد. متن این بیانیه به شرح ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحیم

وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْیَاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ

و هرگز گمان مبر آنان که در راه خدا کشته شدند مرده‌اند، بلکه زنده‌اند و نزد پروردگارشان روزی می‌خورند.

جنایت تلخ و حمله‌ی تروریستی در حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع) و شهادت و مجروح شدن هم‌وطنان و خادمان شریف این حرم مطهر بار دیگر عمق دشمنی جریان تکفیر و کوردلان علیه مقدسات اسلامی و استفاده از حربه‌ی ایجاد رعب و وحشت برای دور کردن مردم از دینداری، قرآن و عترت را نشان داد. دشمنان انقلاب اسلامی باید بدانند این‌گونه حرکت‌های کور و رذیلانه هیچ‌گونه خللی در اقتدار و اراده‌ی پولادین شجره‌ی طیبه و مقدس جمهوری اسلامی ایران وارد نمی‌کند و برعکس، تقویت و تثبیت مبانی و آرمان‌های انقلاب اسلامی را به دنبال دارد.

دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان این اقدام غیرانسانی جماعتی کوردل که در واقع عاملین استکبار پلیدند را محکوم کرده و شهادت هم‌وطنان عزیزمان را به محضر حضرت ولی عصر (عج)، مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) و عموم مردم شریف ایران تسلیت عرض کرده و برای مجروحان شفای عاجل مسئلت دارد.