بیانیه دانشگاه در محکومیت اهانت به ساحت مقدس قرآن کریم

۱۳ تیر ۱۴۰۲ | ۰۹:۴۲ کد : ۵۱۸۴ اخبار دانشگاه
بیانیه دانشگاه در محکومیت اهانت به ساحت مقدس قرآن کریم

به نام خدا

روابط عمومی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان با صدور بیانیه‌ای اقدام ننگین هتک حرمت به قرآن کریم را محکوم کرد.

در این بیانیه آمده است: هتک حرمت کلام الله مجید بر خلاف اصل احترام به باورها، فرهنگ‌ها و قواعد بین‌المللی است. این اقدام توهین‌آمیز بی‌شک مروج نفرت و خشونت است که ضمن آسیب جدی به تحقق حقوق بشر مصداق بارز سوء استفاده از آزادی با هدف فتنه‌انگیزی و نفرت پراکنی از سوی مسلمانان و سایر ادیان آسمانی است. دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان با محکوم نمودن حادثه تلخ اهانت به قرآن کریم و ابراز انزجار و نفرت از این اقدام رذیلانه و شرم‌آور، خواستار اقدام قاطع و برخورد با اینگونه رفتارهای گستاخانه از سوی نهادهای بین‌المللی است.

Desecration of Quran is against the principle of respect for beliefs, cultures, and international rules. This insulting act is certainly a promoter of hatred and violence, which, in addition to seriously harming the realization of human rights, is a clear example of the abuse of freedom for the purpose of sedition and spreading hatred by Muslims and other heavenly religions. Agricultural Sciences and Natural Resources University of Khuzestan, by condemning the tragic incident of insulting the Holy Quran and expressing disgust and hatred for this dishonorable and shameful act, demands decisive action and dealing with such insolent behavior from the international institutions.