بازدید اعضای هیئت علمی دانشگاه از مجتمع کشت و صنعت شهید باغبانی

۲۰ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۲:۱۱ کد : ۵۱۰۵ اخبار دانشگاه
بازدید اعضای هیئت علمی دانشگاه  از مجتمع کشت و صنعت شهید باغبانی

به گزارش روابط عمومی و به نقل از معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه، در راستای تفاهم‌نامه‌ی امضا شده در خصوص همکاری‌های علمی و اجرایی میان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان و شرکت نصر میثاق اهواز با هماهنگی حوزه‌ی معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه و همراهی 15 نفر از اعضای هیئت علمی از مجتمع کشت و صنعت شهید باغبانی واقع در جاده شوشتر دزفول در تاریخ 1402/03/06 بازدید به عمل آمد. بازدید از این مجتمع که در زمینه‌های متنوع کشاورزی و دامپروری از جمله زراعت، باغبانی، کشت گلخانه‌ای، پرورش دام سبک، زنبورداری و ... فعالیت دارد، با هدف آشنایی با ظرفیت‌ها، چالش‌ها و چگونگی اجرای این پروژه‌ها انجام شد.

در پایان بازدید، جلسه‌ای با حضور مدیران شرکت نصر میثاق برگزار گردید که در آن مقرر شد دانشگاه بر اساس تحلیل‌های علمی پروپزال‌هایی جهت انجام اصلاحات کلی و جزئی توسعه صنایعی که در کوتاه مدت و میان مدت بازدهی اقتصادی بیشتری دارند ارائه نماید. معرفی روش‌هایی که می‌تواند موجب توسعه در سایر بخش‌های کشاورزی در آن مجموعه شود و بازنگری در طرح‌های توجیهی این شرکت از دیگر مصوبات این بازدید بود. همچنین مقرر گردید با صلاحدید مدیران شرکت نصر میثاق طرح‌های تحقیقاتی در راستای توسعه فناوری و به جهت تعامل و همکاری هرچه بیشتر دانشگاه با مجتمع کشت و صنعت شهید باغبانی ارائه گردد.