انتصاب نماینده رییس دانشگاه در شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی

۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۵ | ۲۱:۳۲ کد : ۵۰ اخبار دانشگاه

جناب آقای دکتر سید عطاءاله سیادت ریاست دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان، طی حکمی سرکار خانم دکتر طاهره محمد آبادی را به عنوان نماینده رییس دانشگاه در شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی منصوب نمودند.

در این حکم آمده است: با توجه به مراتب تعهد و تجارب ارزنده جنابعالی با حفظ سمت آموزشی به مدت دو سال به عنوان نماینده رییس دانشگاه در شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان منصوب می‌شوید. امید است با اتکال به خداوند متعال، همت و توان خویش را در راه انجام امور محوله طبق مقررات و دستور العمل مربوط به کار گیرید.

در ضمن ریاست دانشگاه طی نامه جداگانه‌ای از همکاری صمیمانه و تلاش‌های صادقانه دکتر سمیه سالاری، طی مدت عضویت در شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان تقدیر و تشکر به عمل آوردند.