ششمین جلسه‌ی "شب‌نشینی دانشجویان با اساتید"

۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۰۸:۲۵ کد : ۴۹۲۰ اخبار دانشگاه
ششمین جلسه‌ی "شب‌نشینی دانشجویان با اساتید"

به گزارش روابط عمومی و به نقل از معاونت فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه، در ادامه سلسله شب‌نشینیهای صمیمانه اساتید با دانشجویان، ششمین برنامه شب‌نشینی در خوابگاه شهید احمدی با موضوع "تو به خودت بدهکاری: یاد من باشد کاری نکنم که به قانون زمین بر بخورد" با حضور جناب آقای دکتر نواب کاظمی عضو هیئت علمی گروه مهندسی ماشین‌های کشاورزی و مکانیزاسیون و رئیس دانشکده مهندسی زراعی و عمران روستایی برگزار شد. در این نشست صمیمانه جناب آقای دکتر کاظمی بر این مطلب تأکید داشتند که هر کدام از ما دانشگاهیان نسبت به محیط اطراف خود مسئولیت داریم و نظر دانشجویان را نیز در این زمینه خواستار شدند. در ادامه ایشان با بیان خاطراتی از زمان تحصیل و دانشجویی خود، برخی تجربه‌های زندگی دانشگاهی و مسیر حرفه‌ای خود را با دانشجویان به اشتراک گذاشتند. طی این برنامه شب‌نشینی و گفتگوی صمیمانه که حدود سه ساعت طول کشید به سؤالات مطرح شده از طرف دانشجویان پاسخ داده شد.