برگزاری جلسه معارفه دانشجویان نو ورود سال تحصیلی ۹۷-۹۶ دانشکده مهندسی زراعی و عمران روستایی

۱۴ آبان ۱۳۹۶ | ۱۳:۴۵ کد : ۴۶۱ اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی، جلسه‌ی معارفه دانشجویان نوورود دانشکده مهندسی زراعی و عمران روستایی، روز یک‌شنبه مورخ ۱۴/‏۰۸/‏۹۶‬ رأس ساعت ۱۰:۳۰ در محل تالار حافظ دانشگاه برگزار گردید. در این جلسه مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در دانشگاه جناب آقای حجت‌السلام و المسلمین جولای‌مفرد، ریاست محترم دانشکده جناب آقای دکتر آسودار، معاون محترم آموزشی دانشکده جناب آقای دکتر کاظمی، مدیر محترم گروه آموزشی ترویج و آموزش کشاورزی سرکار خانم دکتر فروزانی، مدیر محترم گروه مهندسی مکانیزاسیون کشاورزی و مکانیک بیوسیستم جناب آقای دکتر رهنما، مدیر محترم گروه آموزشی مهندسی آب جناب آقای دکتر جعفری و همکاران دکتر برادران، دکتر آبدانان، دکتر فرهادی، دکتر فارغ، دکتر قاسمی نژاد، دکتر جلیلی، دکتر مرزبان، دکتر ناصرین و دکتر معمار از اعضای محترم هیأت علمی دانشکده حضور داشتند.

پس از قرائت قرآن و نواختن سرود جمهوری اسلامی در ابتدا حجت‌السلام و المسلمین جولای‌مفرد در زمینه مدیریت زمان سخنرانی نمودند، پس از آن جناب آقای دکتر آسودار با حضور و ایراد سخنانی مبنی بر انتظار جامعه از دانشجویان در آینده و برنامه‌ریزی برای تحصیل داشتند. در ادامه به ترتیب آقایان دکتر کاظمی، دکتر رهنما، دکتر جعفری و سرکار خانم دکتر فروزانی توصیه های لازم را برای دانشجویان بیان نمودند. در این بین کلیپ های زیبای تهیه شده توسط انجمن علمی هر گروه آموزشی نیز پخش گردید. ختم جلسه عکس یادبود معارفه دانشجویان و اساتید و پذیرایی از مدعوین بود.