بازدید سرپرست دانشگاه از روند ثبت‌نام دانشجویان نو ورود

۰۹ مهر ۱۴۰۱ | ۱۳:۰۷ کد : ۴۱۵۰ اخبار دانشگاه
بازدید سرپرست دانشگاه از روند ثبت‌نام دانشجویان نو ورود

به گزارش روابط عمومی، ثبت‌نام دانشجویان نو ورود دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان، در مقطع کارشناسی از روز شنبه به تاریخ 9 مهرماه 1401 در محل سالن فردوسی آغاز گردید و تا روز دوشنبه 11 مهرماه ادامه دارد.

دکتر جمال فیاضی، سرپرست دانشگاه، دکتر علی رجب‌پور، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، دکتر سعید محمدزاده، معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی، حجت‌الاسلام و المسلمین احمدی معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و برخی دیگر از مدیران دانشگاه، با نظارت از بخش‌های مختلف و مراحل نام‌نویسی در جریان امور قرار گرفتند.

این بازدید، صبح روز شنبه، 9 مهرماه، انجام شد.

جناب آقای دکتر فیاضی ضمن گفتگو و خوش‌آمدگویی به دانشجویان نو ورود، دستورات لازم را برای تسریع در ثبت‌نام دانشجویان، صادر نمود. ایشان ایجاد فضای صمیمی، تعامل‌گونه و مسئولانه با دانشجویان در ایام ثبت‌نام را مایه آرامش و زمینه‌ساز حسن اعتماد بین خانواده‌های دانشجویان با دانشگاه اعلام کردند.

در محل ثبت‌نام، انجمن‌های مختلف دانشجویی دانشگاه، برای معرفی فعالیت‌های مختلف خود به دانشجویان نو ورود، حضور داشتند. ثبت‌نام دانشجویان جدید تا روز دوشنبه 11 مهرماه کماکان ادامه دارد.