معرفی یک گونه جدید گیاهی برای جهان با نام Centaurea daneshvarii به افتخار استاد دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان توسط عضو هیأت علمی گروه علوم و مهندسی باغبانی

۱۲ شهریور ۱۴۰۱ | ۰۹:۲۶ کد : ۴۰۹۱ اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، اخیراً جناب آقای دکتر کاظم نگارش عضو محترم هیأت علمی گروه علوم و مهندسی باغبانی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان با همکاری دانشگاه اصفهان و دانشگاه Wroclaw (لهستان) موفق به معرفی یک گونه گیاهی جدید برای عالم گیاهی با نامdaneshvarii Centaurea  شدند که به افتخار استاد پیشکسوت گروه علوم و مهندسی باغبانی جناب آقای دکتر محمد حسین دانشور نامگذاری شده است. لازم به ذکر است که گونه گیاهی جدید انحصاری استان کرمانشاه می‌باشد.
گونه جدید معرفی شده حاصل جمع‌آوری‌ها و نمونه‌برداری گسترده در کشور و مقایسه آن با دیگر گونه‌های جنس در کشورهای دیگر است. این گونه متعلق به جنس گل گندم (Centaurea) است که چهارمین جنس بزرگ خانواده آفتابگردان می‌باشد. گونه‌های جنس گل‌گندم از جنبه‌های مختلف زینتی، دارویی و دانه‌های روغنی کاربرد داشته و برخی گونه‌های آن جز علف‌های هرز مهم مزارع در دنیا به‌حساب می‌آیند.