مصوبه شورای پژوهشی دانشگاه در خصوص مهلت تسویه مالی پایان‌نامه‌های دانشجویان تحصیلات تکمیلی

۳۰ آذر ۱۴۰۰ | ۰۹:۱۲ کد : ۳۴۶۰ اطلاعیه‌ها پژوهشی

- به اطلاع می‌رساند، جلسه‌ی شورای پژوهشی دانشگاه در تاریخ 23 آذر ماه 1400 برگزار گردید. در این جلسه موضوع مهلت تسویه مالی پایان‌نامه‌های دانشجویان تحصیلات تکمیلی مطرح شد. بند 7 صورت‌جلسه به شرح ذیل می‌باشد:

موضوع مهلت تسویه مالی پایان‌نامه‌های دانشجویان تحصیلات تکمیلی مطرح و مقرر گردید فارغ‌التحصیلان کارشناسی ارشد و دکتری که تاریخ فارغ‌التحصیلی آنها تا اول مهر 1400 بوده است تا پایان بهمن‌ماه همین سال فرصت دارند که جهت تسویه حساب  اقدام نمایند و دانشجویانی که بعد از مهر 1400 فارغ‌التحصیل خواهند شد به مدت 6 ماه از تاریخ فارغ‌التحصیلی با ارائه صفحه اول پایان‌نامه یا فرم دفاع نسبت به تسویه حساب اقدام نمایند.