برگزاری انتخابات هیأت مؤسس شورای صنفی کارکنان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان

۱۶ آبان ۱۴۰۰ | ۱۴:۳۸ کد : ۳۲۵۶ اطلاعیه‌ها عمومی

اطلاعیه شماره 1

با استعانت از خداوند متعال انتخابات هیأت مؤسس شورای صنفی کارکنان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان در تاریخ 1400/9/14 برگزار خواهد گردید. بدینوسیله از کلیه کارکنان گرامی (رسمی، پیمانی و قراردادی) که داوطلب عضویت در این هیأت می‌باشند درخواست می‌نماید، از تاریخ 1400/8/23 لغایت 1400/8/30 با مراجعه حضوری به روابط عمومی دانشگاه و یا ارسال پیام در اتوماسیون اداری (آقای سید مجتبی سید نژاد) مراتب داوطلبی خود را اعلام نمایند. امید است با مشارکت فعال همکاران عزیز، شاهد تشکیل هیأت مؤسس شورای صنفی جهت انجام وظایف محوله باشیم.

روابط عمومی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان

جهت دریافت فرم داوطلبی کلیک نمایید.