دکتر غلامرضا سلطانی درگذشت

۱۲ آبان ۱۴۰۰ | ۱۳:۲۳ کد : ۳۲۵۱ اطلاعیه‌ها
دکتر غلامرضا سلطانی درگذشت

« الَّذِینَ إِذَا أَصَابَتْهُم مُّصِیبَةٌ قَالُواْ إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعونَ »

کسانى که چون مصیبتى به آنان برسد مى‏‌گویند ما از آن خدا هستیم و به سوى او باز مى‏‌گردیم.

با نهایت تأسف و تأثر ضایعه درگذشت اسوه اخلاق، استاد فرهیخته زنده‌یاد دکتر غلامرضا سلطانی را به خانواده محترم ایشان، جامعه علمی کشور و تمامی شاگردان و ارادتمندان آن استاد ارجمند، تسلیت و تعزیت عرض نموده و از خداوند متعال برای آن مرحوم، علو درجات و رحمت واسعه الهی و برای بازماندگان صبر و شکیبایی در تحمل این مصیبت را مسئلت داریم.

پروفسور غلامرضا سلطانی مدرک کارشناسی خود را در سال ۱۳۴۳ در رشته منابع طبیعی از دانشگاه تهران دریافت نمود. وی در سال 1346موفق به اخذ مدرک کارشناسی ارشد در رشته اقتصاد کشاورزی از دانشگاه برکلی کالیفرنیا و در سال 1349 به دریافت درجه دکتری در رشته‌ی اقتصاد کشاورزی با گرایش اقتصاد منابع طبیعی از دانشگاه برکلی کالیفرنیا نائل شد. ایشان از سال1347 تا سال 1349 به عنوان کمک محقق دانشگاه برکلی کالیفرنیا مشغول به کار بود و سپس به عضویت هئیت علمی دانشکده‌ی کشاورزی دانشگاه شیراز درآمد. این استاد ارجمند پس از طی مراتب علمی استادیاری و دانشیاری به درجه استادی دانشگاه شیراز ارتقا یافت. کتاب‌های اقتصاد کشاورزی در سال 1362،  مدیریت واحد کشاورزی در سال ۱۳۶۴، اقتصاد مهندسی در سال 1369، کابرد برنامه‌ریزی ریاضی در کشاورزی در سال 1374 از جمله تألیفات ایشان است.

گروه مهندسی اقتصاد کشاورزی

دانشکده مهندسی زراعی و عمران روستایی