نصب و راه‌اندازی مشتق‌ساز Photochemical Reactor جهت اندازه‌گیری آفلاتوکسین‌ها

۰۸ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۱:۱۰ کد : ۲۸۵۵ اطلاعیه‌ها پژوهشی

بدینوسیله به اطلاع کلیه دانشجویان، اعضاء هیات علمی و پژوهشگران محترم می‌رساند که دستگاه مشتق ساز Photochemical Reactor (LCTech, Germany)  به تازگی در آزمایشگاه مرکزی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان نصب و راه‌اندازی شده است. با توجه به اینکه فلورسانس طبیعی در آفلاتوکسین‌هایB1   و G1  درحدی نیست که قابل تشخیص بوسیله آشکارساز فلورسانس باشد این دستگاه قادر است به روش فتوشیمیایی با هیدروکسیله کردن آنالیت، باعث افزایش خاصیت فلورسانس و بهبود قابلیت تشخیص شود. با توجه به تجهیز دستگاه کروماتوگرافی مایع با کارائی بالا آزمایشگاه مرکزی به این مشتق ساز، امکان اندازه‌گیری آفلاتوکسین‌های گروه B و G (در حد ppb) در نمونه‌های خوراک انسان و دام فراهم شده است.

همچنین این آزمایشگاه آمادگی خود را جهت انجام خدمات آزمایشگاهی ذیل مطابق با تعرفه‌های مصوب اعلام می‌دارد:

• آنالیز کمی و کیفی مایکوتوکسین‌ها (اکراتوکسین، زیرالنون و داکسی نیوالنول)
  • اندازه‌گیری آفلاتوکسین M1 در شیر و فراورده‌های آن به روش کروماتوگرافی مایع با کارائی بالا و خالص سازی با ستون ایمنوافینیتی
  •  آنالیز کمی و کیفی افزودنی‌ها (نگهدارنده‌ها، شیرین کننده‌ها و رنگ‌های مصنوعی)
  •  اندازه‌گیری انواع قندها
  •  شناسایی و اندازه‌گیری ترکیبات طبیعی مواد موثره گیاهان داروئی و فراورده‌های گیاهی
  • آنالیز و تعیین غلظت عناصر فلزات سنگین
  • قرائت جذب نمونه‌ها در طول موج­ های فرابنفش-مرئی
  • آنالیز بیان ژن

جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص دیگر خدمات آزمایشگاهی و تعرفه‌ آزمون‌ها به وب سایت آزمایشگاه مرکزی به نشانی https://asnrukh.ac.ir/laboratory مراجعه نمائید. همچنین درخواست‌ها و سئوالات خود در خصوص نحوه ارائه خدمات آزمایشگاهی را به پست الکترونیکی centrallabasnrukh@gmail.com ارسال نمائید.