برگزاری جلسه هم‌اندیشی کارکنان دانشگاه

۲۰ بهمن ۱۳۹۵ | ۱۰:۲۶ کد : ۲۷۶ اخبار دانشگاه

جلسه هم‌اندیشی کارکنان دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان در روز سه‌شنبه ۹۵/۱۱/۱۹ با موضوع نقد فرقه وهابیت در سالن اجتماعات دانشگاه برگزار شد. در ابتدای جلسه حضرت حجت‌الاسلام‌والمسلمین جولای مفرد با تبریک ایام‌الله دهه فجر و آغاز سی و هشتمین بهار پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران، بر اهمیت و جایگاه ارزشمند کارکنان و شاغلین بخش‌های مختلف دانشگاه در پیشبرد اهداف آموزشی و تربیتی، نکاتی را گوشزد نمود. مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) در بخش دیگری از سخنان خود بر لزوم تداوم جلسات در راستای هم‌افزایی و تقویت بنیه فکری همکاران محترم دانشگاهی و روشنفکری در برابر هجمه فرهنگی و نفوذ نرم دشمن تأکید نمود. وی ضمن اعلام آمادگی جهت دریافت پیشنهادات سازنده همکاران محترم در ارائه عناوین روز در برگزاری جلسات آتی استقبال نمود. ایشان در بخش پایانی سخنان خود با دعوت از کلیه دانشگاهیان جهت حضور حماسی و پرشور در راهپیمایی یوم‌الله و حمایت از آرمان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، پاسخی قاطع به تهدیدات استکبار جهانی و استعمارگران بدهند.

در ادامه جلسه حضرت حجت‌الاسلام‌والمسلمین دبیری‌فرد، سخنران مدعو این جلسه به تبیین زمینه‌های پیدایش و ظهور فرقه وهابیت با حمایت و پشتیبانی دول استکباری و رژیم صهیونیستی و هزینه نمودن درآمد سرشار و دلارهای نفتی برخی کشورهای منطقه پرداخت. رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه‌های علمیه خوزستان با بیان اصول و مبانی فکری مؤسسان و طراحان این فرقه بر لزوم آگاهی بخشی و روشنگری به‌منظور جلوگیری از بروز برخی انحرافات و دودستگی بین مسلمانان تأکید نمود. ایشان در بخشی از سخنان خود با اشاره به تلاش‌های صورت گرفته از سوی حامیان منطقه‌ای این فرقه به‌منظور تبلیغ و سعی در به انحراف کشیدن افکار جوانان و اقشار مختلف جامعه اسلامی یکی از مهم‌ترین راه‌کارها جهت ایمن‌سازی و مصون کردن جامعه در برابر این شبه افکنی را مطالعه قرآن و تأویل عقلی و نقلی آیات و روایات برشمرد. در بخش پایانی این جلسه سؤالات و برخی شبهات از سوی حاضرین مطرح که توسط حاج‌آقا دبیری‌فرد توضیح و پاسخ داده شد.