پیام دکتر سیادت به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن ماه

۲۰ بهمن ۱۳۹۵ | ۱۴:۰۰ کد : ۲۷۴ اخبار دانشگاه
پیام دکتر سیادت به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن ماه

یوم‌الله ۲۲ بهمن‌ماه سرآغاز انقلابی است که پیام توحید، آزادگی و استقلال را برای ملت‌های مظلوم به ارمغان آورد. به‌راستی‌که ظهور انقلاب اسلامی حاصل تلاش‌ها و زحمات مردم غیور ایران به رهبری امام خمینی (ره) در راه برپایی حکومت دینی، سرمنشأ جریان فکری و اعتقادی جهان بوده است و مستکبران جهان از ابتدای انقلاب به دشمنی با این نهال نو پا پرداخته‌اند.

۲۲ بهمن صحنه‌ای برای تجلی شور و شعور ملت ولایتمدار و بیدار و جان‌فشانی فرزندان غیور این مرز و بوم است که با وجود تحریم‌ها و محدودیت‌های بی‌شمار به قله‌های رفیع علم و فناوری دست‌یافته‌اند.

این‌جانب سی و هشتمین فجر شکوهمند اسلامی را به رهبر فرزانه انقلاب، ملت شریف ایران و جامعه دانشگاهی تبریک و تهنیت عرض نموده و از همگان دعوت می‌نمایم تا در راه‌پیمایی ۲۲ بهمن که نمایش اقتدار و پویایی ایران اسلامی است شرکت کرده و با گام‌های استوار و مشت‌های گره شده بار دیگر به جهانیان ثابت کنند که استکبار جهانی و ایادی وابسته‌اش در مقابل ایران اسلامی همیشه بازنده است.

سید عطاءاله سیادت

رئیس دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان