انعقاد تفاهم نامه همکاری مشترک فی ما بین دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان و شتاب دهنده زرتک اروند

۱۸ اسفند ۱۳۹۹ | ۲۱:۳۷ کد : ۲۶۲۸ اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این تفاهم نامه با هدف استفاده از ظرفیت ­های بالقوه طرفین در حمایت از هسته­ های فناوری و فعالیت­های کار آفرینانه دانشجویان و اعضای هیات علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان و تسهیل روند تجاری سازی و توسعه تکنولوژی­های مرتبط با کشاورزی و محیط زیست منعقد گردید.

در جلسه مبادله این تفاهم نامه جناب آقای دکتر عباس عبدشاهی رئیس محترم دانشگاه، نقش شتاب دهنده­­ ها را در حمایت از فعالیت ­­های کار آفرینانه و اتصال زنجیره و چرخه تجاری سازی محصولات جدید نوآورانه را بسیار پر اهمیت برشمرد. همچنین آقای مهندس حسام سردارلو مدیر عامل شتاب دهنده زرتک ضمن ذکر سابقه از فعالیت­ های این شتاب دهنده در سطح استان بر اهمیت حمایت­های این شتاب دهنده از فعالیت­های فناورانه مرتبط با حوزه امنیت غذایی تاکید نمود. در همین جلسه سرکار خانم دکتر زندی و جناب آقای دکتر مرادی سبزکوهی بر حمایت تمام و کمال دانشگاه از فعالیت های استارتاپی و نوآورانه مرتبط با حوزه کشاورزی و صنایع غذایی در دانشگاه تاکید نموده و مقرر شد تسهیل فعالیت حضوری شتاب دهنده زرتک اروند در دانشگاه در دستور کار معاونت پژوهشی و فناوری قرار گیرد.