پیام تسلیت اعضای هیأت علمی گروه اقتصاد کشاورزی در پی درگذشت استاد گرانمایه جناب آقای دکتر محمدرضاکهنسال

۰۲ مهر ۱۳۹۹ | ۱۲:۵۸ کد : ۲۱۱۷ اطلاعیه ها
تعداد بازدید:۵۲
در پی درگذشت جناب آقای دکتر محمدرضا کهنسال جمعی از اعضای محترم هیأت علمی گروه اقتصاد کشاورزی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان پیام تسلیت به شرح زیر صادر کردند.

روح بلند استاد بزرگوار به محبوب ابدی پیوست

اندوه بی پایان ما در برابر خبر درگذشت استاد گرانمایه جناب آقای دکتر محمدرضا کهنسال عضو هیاًت علمی گروه اقتصاد کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد وصف شدنی نیست. این مصیبتی است که بر تمام همکاران، دانشجویان و دوستداران ایشان وارد شده و چاره‌ای جز صبر بر این مصیبت نیست.

گروه اقتصاد کشاورزی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان از خداوند بزرگ توان صبوری در مقابل این غم بزرگ را برای جامعه علمی کشور و بازماندگان آن عزیز گرانمایه طلب می‌کند.

اعضای هیأت علمی گروه اقتصاد کشاورزی

دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان