تشکیل هسته فناور در کانون شکوفایی خلاقیت و نوآوری

۰۸ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۲:۴۳ کد : ۲۰۷۵ اطلاعیه‌ها

کانون شکوفایی خلاقیت و نوآوری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان در نظر دارد با توجه به توانمندی‌های علمی دانشگاه‌های استان خوزستان و همچنین پتانسیل موجود در این استان در بخش کشاورزی به تشکیل هسته‌های علمی یا فناور مربوط به بخش کشاورزی اقدام نماید.

در این راستا، از صاحبان ایده‌های فناورانه برای همکاری با این کانون و تشکیل هسته‌های فناور دعوت به عمل می‌آورد. شایان توجه است که تشکیل هسته علمی در این کانون حمایت‌های مادی و معنوی پارک علم و فناوری استان خوزستان و دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان را برای هسته‌های علمی به دنبال خواهد داشت.

اضافه می‌نماید به زودی فراخوان تشکیل دو هسته علمی که نیازمند توان تخصصی در زمینه‌های مختلف است، به اطلاع مخاطبین خواهد رسید. علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند صفحه اینستاگرام کانون را دنبال کنند یا از طریق ارسال پیام در اپلیکیشن WhatsApp سوالات خود را در مورد تشکیل هسته‌های فناور مطرح نمایند.

Shekofaei_noavari.asnrukh

با احترام