اطلاعیه مربوط به پایان کلاس‌ها، امتحانات و تقویم آموزشی

۲۴ خرداد ۱۳۹۹ | ۰۱:۳۱ کد : ۲۰۳۹ اطلاعیه‌ها

اطلاعیه مربوط به پایان کلاس‌ها، امتحانات و تقویم آموزشی

1-تاریخ پایان کلاس‌ها، آخر تیرماه تعیین گردید.

2-امتحانات برای تمامی دانشجویان دوره‌ی کارشناسی، به صورت مجازی و در بازه‌ی زمانی 1399/5/1 لغایت 1399/5/23 برگزار می‌گردد. تاریخ امتحان هر درس توسط آموزش دانشکده‌ها تعیین و اعلام خواهد شد.

3-آخرین تاریخ ثبت نمره در سامانه توسط استاد درس، 5 شهریورماه خواهد بود.

4-کلاس دروس عملی دانشجویان سال‌های اول تا سوم مقاطع کارشناسی، در صورت امکان آموزش حضوری در دانشگاه‌ها، در نیمسال بعدی برگزار گردیده ولی نمره‌ی آن در همین نیمسال ثبت می‌گردد.

5-دروس عملی دانشجویان نیم‌سال آخر دروه‌ی کارشناسی (دانشجویان در شرف فارغ‌التحصیلی)، با تشخیص استاد (و روش تعیین‌شده توسط او) به صورت مجازی برگزار شده و نمرات آن تا تاریخ 1399/6/5 در سامانه سما ثبت گردد.

6-ارزشیابی دروس تربیت بدنی (1 و 2) می‌تواند مطابق آیین نامه ابلاغی به صورت مجازی و بر اساس روش مورد تایید استاد صورت گیرد.

7-امکان برگزاری جلسات دفاع با حضور حداقلی یکی از اساتید راهنما، یکی از داوران و دانشجو در شرایط شیوع کرونا، فراهم خواهد شد. سایر اعضای کمیته می­توانند به صورت مجازی در جلسه حضور داشته باشند.

8-تقویم آموزشی سال تحصیلی آینده (1400-1399) به شرح جدول ذیل به تصویب رسید و مقرر گردید، تقویم پژوهشی در شهریورماه تصویب گردد.