بیانیه پایگاه بسیج کارکنان دانشگاه در پی شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی

۱۴ دی ۱۳۹۸ | ۱۱:۵۱ کد : ۱۷۷۹ اخبار دانشگاه
بیانیه پایگاه بسیج کارکنان دانشگاه در پی شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی

《بسم‌الله الرحمن الرحیم》

《مِنَ الْمُؤْمِنینَ رِجالٌ صَدَقُوا ما عاهَدُواللَّهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضى‏ نَحْبَهُ وَ مِنْهُمْ مَنْ یَنْتَظِرُ وَ ما بَدَّلُوا تَبْدیلاً *انالله و انا الیه راجعون*

در پی شهادت سردار رشید اسلام حاج قاسم سلیمانی بسیج کارکنان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان این فقدان بزرگ را به کلیه ملت غیور ایران تسلیت عرض می‌نماید. سپهبد حاج قاسم سلیمانی، یادگار گرانسنگ هشت سال دفاع مقدس به دست آلوده به خون آمریکای جنایتکار آسمانی شد و به یارانِ شهیدش پیوست. سردار سرافرازی که در راه خدمت به اسلام، وطن، مردم و مظلومین جهان آرام و قرار نداشت و بارها تا مرز شهادت پیش رفت، تا اینکه در سیزدهم دی‌ماه ۱۳۹۸ سرانجام دعوت حق را لبیک گفته و به دیدار پروردگارش شتافت. مجاهد خستگی‌ناپذیری که به اعتقاد تمام کسانی که او را می‌شناختند اعم از دوست و دشمن، یکی از مؤثرترین رهبران نظامی در راه مبارزه با تروریسم و تفکر تکفیری داعش در منطقه بود و در این مسیر سرانجام به فوز عظیم شهادت نائل گشت. سردمداران دولت جنایتکار آمریکا با این اشتباه استراتژیک بار دیگر پرده از چهره پلید خود برداشته و نشان دادند که بی‌توجه به عواقب رفتار متهورانه خویش، به هیچ یک از قوانین بین‌المللی التزامی نداشته و هدفی جز تنش و آشوب در این وضعیت پیچیده منطقه و جهان را دنبال نمی‌کنند، و همانند رفتار غیرمنطقی خویش در گذشته برگ دیگری از رویه قانون‌ستیزی را به تاریخ سیاسی آمریکا ضمیمه کردند، که باید پاسخگوی آن باشند. یقین بدانید آمریکا دیگر به آخر خط رسیده و برای این اشتباه خویش بهای سنگینی پرداخت خواهد کرد، و منبعد نه تنها در خلیج‌فارس، که در هیچ کجای عالم امنیت نخواهند داشت.