اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد مرحله تکمیل ظرفیت سال ۱۳۹۸دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان

۰۹ آذر ۱۳۹۸ | ۱۴:۵۸ کد : ۱۶۷۱ اطلاعیه ها
تعداد بازدید:۲۰۲

ضمن عرض تبریک و خیر مقدم و آرزوی موفقیت برای پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ارشد مرحله تکمیل ظرفیت سال تحصیلی ۹۹-۹۸ دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان توجه پذیرفته شدگان محترم را به نکات زیر جلب می نماید.

دانشجوی گرامی، فرآیند ثبت نام شما در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان

به دو صورت ثبت نام اینترنتی و حضوری به انجام خواهد رسید که انجام هر دو نوع ثبت نام، الزامی است.

ثبت نام اینترنتی:

این نوع ثبت نام در تاریخ دوشنبه 98/09/11 از طریق سایت دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان به آدرس  www.asnrukh.ac.ir شروع خواهد شد . لازم است برای ثبت نام اینترنتی، حتماً از قبل، اسکن مدارک مورد نیاز که در ذیل این اطلاعیه آمده است تهیه شده باشد.

ثبت نام اینترنتی شامل مراحل زیر است:

1. نحوه ورود به مرحله ثبت نام اینترنتی: سایت دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان- سامانه آموزش- نوع کاربری: دانشجویان جدید الورود- کد کاربری: کد ملی داوطلب و شماره داوطلبی به عنوان رمز عبور
  2. اتمام ثبت نام: دریافت کد رهگیری از صفحه پایانی و مشخص شدن شماره دانشجویی و اقدام به چاپ آن در سه نسخه

ثبت نام حضوری:

این نوع ثبت نام در تاریخ سه شنبه 98/09/12

توجه : عدم مراجعه پذیرفته شدگان در تاریخ تعیین شده برای ثبت نام به منزله انصراف از ادامه تحصیل تلقی خواهد شد. ضمناً حضور شخص پذیرفته شده برای ثبت نام الزامی است.

* مدارک لازم :

۱-اصل و سه برگ تصویر مدرک کارشناسی (فارغ التحصیلی مقطع کارشناسی حداکثر تا تاریخ 98/۶/31) مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و یا شورای عالی انقلاب فرهنگی که در آن معدل دوره کارشناسی (لیسانس) قید شده باشد. به انضمام ریزنمرات مقطع کارشناسی(جهت دارندگان مدرک معادل کارشناسی تأییدیه وزارت علوم ضروری است)

2- اصل شناسنامه و کارت ملی و سه سری فتوکپی از تمام صفحات آنها

۴- ۶ قطعه عکس تمام رخ ۴×۳ تهیه شده در سال جاری

تبصره : ۱۲ قطعه عکس ۴×۳ تهیه شده در سال جاری منحصراً برای برادرانی که با توجه به ضوابط پس از ثبت نام در مؤسسه آموزش عالی برای آنان معافیت تحصیلی صادر می گردد.

3- مدرک نظام وظیفه عمومی جهت برادران و کپی آن

4-حکم مرخصی سالانه یا موافقت کتبی و بدون قید و شرط سازمان متبوع برای کارمندان دولت.

قابل توجه دانشجویان مشمول نظام وظیفه :

کلیه دانشجویان مشمول نظام وظیفه  لازم است علاوه بر مدارک مربوط به ثبت نام که در بالا  ذکر گردیده مدارک زیر جهت تشکیل پرونده نظام وظیفه تهیه و در روز ثبت نام حضوری به همراه داشته باشند.

یک نسخه کپی کارت ملی

یک نسخه کپی شناسنامه