دریافت کارنامه شاگردان ممتاز

۱۴ آبان ۱۳۹۸ | ۱۱:۴۳ کد : ۱۵۸۳ اطلاعیه ها

قابل توجه اعضای هیأت علمی و کارمندان (قراردادی، پیمانی و رسمی) دانشگاه

دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان در نظر دارد به مناسبت میلاد پیامبر اعظم (ص) هدیه‌ای به منظور تشویق و تقدیر از فرزندان همکاران محترم دانشگاه که به عنوان (دانش آموز ممتاز در سال تحصیلی ۹8- ۹7 یا دانشجوی پذیرفته شده کنکور سراسری سال 1398 دانشگاه) شناخته می‌شوند با در نظر گرفتن شرایط ذیل نسبت به تقدیر از این عزیزان تقدیم نماید. خواهشمند است همکاران عزیز نسبت به تحویل کارنامه مهر شده تحصیلی دانش‌آموزان و یا برگ انتخاب واحد دانشجوی پذیرفته‌شده یا کپی برابر اصل آن از تاریخ 98/8/18 لغایت 28/‏8/‏98 به روابط عمومی دانشگاه اقدام نمایند. بدیهی است به مدارک ارسال شده بعد از تاریخ مقرر ترتیب اثر داده نخواهد شد.

۱) دانش آموزان پایه اول تا ششم با معدل خیلی خوب

۲) دانش آموزان پایه هفتم تا نهم با معدل 18 و بالاتر

۳) دانش آموزان پایه دهم تا دوازدهم با معدل 17 و بالاتر

۴) پذیرفته‌شدگان کنکور سراسری 99- 98 با ارائه گواهی یا برگ ممهور انتخاب واحد از آموزش دانشگاه مربوطه

تبصره 1: لازم به ذکر است فقط برای یک‌بار به پذیرفته‌شدگان کنکور سراسری این هدیه تعلق می‌گیرد.

تبصره 2: آن عزیزانی که در سال آخر تحصیلی ممتاز بوده و در کنکور سراسری هم پذیرفته شده‌اند می‌توانند از دو امتیاز استفاده نمایند.

روابط عمومی دانشگاه

( ۵ )