ثبت‌نام پذیرفته شدگان مقطع دکتری (اطلاعیه شماره ۲)

۲۱ شهریور ۱۳۹۸ | ۰۹:۲۸ کد : ۱۴۸۰ اطلاعیه‌ها

اطلاعیه ثبت‌نام پذیرفته شدگان مقطع دکتری Ph.D (نیمه متمرکز) آزمون سراسری سال ۱۳۹۸ دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان

ضمن عرض تبریک و خیر مقدم و آرزوی موفقیت برای پذیرفته شدگان آزمون نیمه متمرکز دکتری تخصصی سال تحصیلی 98-99 دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان، توجه پذیرفته شدگان محترم را به نکات زیر جلب می‌نماید.

ثبت‌نام حضوری:

ثبت‌نام حضوری از تاریخ دوشنبه98/6/25 لغایت سه‌شنبه 98/6/26

توجه: عدم مراجعه پذیرفته شدگان در تاریخ تعیین شده برای ثبت‌نام به منزله انصراف از ادامه تحصیل تلقی خواهد شد. ضمناً حضور شخص پذیرفته شده برای ثبت‌نام الزامی است.

مدارک لازم:

1. اصل و سه برگ تصویر مدرک کارشناسی (لیسانس) مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و یا شورای عالی انقلاب فرهنگی که در آن معدل دوره کارشناسی (لیسانس) قید شده باشد، به انضمام ریزنمرات مقطع کارشناسی.
  2. اصل و سه برگ تصویر مدرک کارشناسی ارشد (فوق لیسانس) یا دکتری حرفه‌ای مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و یا شورای عالی انقلاب فرهنگی (حداکثر تا تاریخ 98/6/31) که در آن معدل دوره کارشناسی ارشد (فوق‌لیسانس) قید شده باشد، به انضمام ریزنمرات مقطع کارشناسی ارشد.
  3. پذیرفته شدگانی که به دلایلی قادر به ارائه اصل مدرک کارشناسی ارشد (فوق لیسانس) یا دکتری حرفه‌ای نمی‌باشند، لازم است اصل گواهی تایید شده توسط دانشگاه یا موسسه آموزش عالی محل اخذ کارشناسی ارشد (فوق لیسانس) یا دکتری حرفه‌ای با محتوای فرم الف موجود در وب سایت سازمان سنجش را ارائه نمایند. ضمنا ریزنمرات مقطع کارشناسی وکارشناسی ارشد الزامی است.
  4. اصل شناسنامه و کارت ملی و سه سری فتوکپی از تمام صفحات آن‌ها؛
  5. ۶ قطعه عکس تمام رخ ۴×۳ تهیه شده در سال جاری
  6. 1۲ قطعه عکس ۴×۳ تهیه شده در سال جاری منحصراً برای برادرانی که با توجه به ضوابط پس از ثبت‌نام در مؤسسه آموزش عالی برای آنان معافیت تحصیلی صادر می‌گردد.
  7. ارائه مدرکی که وضعیت نظام وظیفه آن‌ها را با توجه به بند «مقررات وظیفه عمومی» مندرج در صفحه ۳ دفترچه راهنمای ثبت‌نام و شرکت در آزمون ورودی دکتری «ph.D» (نیمه متمرکز) سال ۱۳۹۸ مشخص کند (برای برادران).
  8. حکم مرخصی سالانه یا موافقت کتبی و بدون قید و شرط سازمان متبوع برای کارمندان دولت.
  9. ارائه معرفی‌نامه رسمی مبنی بر واجد شرایط بودن برای استفاده از امتیاز ویژه مربیان رسمی قطعی و رسمی آزمایشی وزارت علوم تحقیقات و فناوری. این سهمیه شامل مربیان رسمی قطعی و رسمی آزمایشی دانشگاه‌ها، موسسات آموزش عالی وابسته به وزارت علوم تحقیقات و فناوری که پذیرش دانشجوی آن‌ها از طریق آزمون سازمان سنجش آموزش کشور صورت می‌پذیرد، است.
  10. فرم مخصوص معدل و تعداد واحدهای گذرانده دانشجویان سال آخر دوره‌های کارشناسی ارشد و یا دکترای حرفه‌ای متقاضی شرکت در آزمون ورودی دوره دکتری (Ph.D) سال ۱۳۹۸ مندرج در دفترچه ثبت‌نام مقطع دکتری ۹۸ استخراج در سایت سازمان سنجش آموزش کشور به انضمام ریز نمرات دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد؛

قابل توجه دانشجویان مشمول نظام وظیفه :

• کلیه دانشجویان مشمول نظام وظیفه لازم است علاوه بر مدارک مربوط به ثبت نام که در بالا ذکر گردید، مدارک زیر جهت تشکیل پرونده نظام وظیفه تهیه و در روز ثبت‌نام حضوری به همراه داشته باشند.
  • یک نسخه کپی کارت ملی
  • یک نسخه کپی شناسنامه