برگزاری جلسه هم اندیشی اساتید

۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۰۹:۳۵ کد : ۱۲۹۳ اخبار دانشگاه
برگزاری جلسه هم اندیشی اساتید

جلسه هم‌اندیشی اساتید با موضوع راهکارهای کاهش آسیب‌های سیل به کشاورزی استان خوزستان برگزار گردید.

این جلسه به همت دفتر هم‌اندیشی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری با حضور کیومرث حاجی زاده مدیر کل محترم مدیریت بحران استان برگزار گردید.

در این برنامه آقای حاجی زاده ضمن تشکر از تشکیل این جلسه گزارشی از مجموعه اقدامات صورت گرفته توسط مجموعه مدیریت بحران استان جهت مقابله با سیل و همچنین برنامه‌های پس از فروکش کردن سیلاب را ارائه نمودند و در ادامه دکتر عالمی سعید گزارشی از بازدید میدانی تعدادی از اساتید از مناطق سیل زده بیان داشتند و در همین راستا راهکارها و پیشنهاداتی ارائه نمودند. سپس تعدادی از اساتید ضمن ارائه دیدگاه‌ها و نظرات خود سؤالاتی مطرح کردند که آقای حاجی زاده در انتها به آن‌ها پاسخ دادند.

در پایان نیز با توجه به تخصصهای مختلف موجود در دانشگاه در زمینه علوم کشاورزی و منابع طبیعی، اساتید آمادگی خود را جهت همکاری علمی با ستاد مدیریت بحران استان اعلام نمودند. ‌‌‌‌