المپیاد دانشجویی سال ۹۸

۱۴ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۰:۲۰ کد : ۱۱۴۴ اطلاعیه‌ها

به اطلاع دانشجویان می‌رساند، آزمون المپیاد دانشجویی در دو مرحله نیمه متمرکز (اول) و مرحله نهایی برگزار می‌گردد. انتخاب ۵ دانشجو در هر رشته برای شرکت در مرحله اول براساس معدل خواهد بود. مرحله نیمه‌متمرکز در تاریخ ۱۲ و ۱۳ اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۸ در دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار می‌گردد. رقابت در مرحله اول تنها بین دانشجویان دانشگاه‌های استان خوزستان است. از هر رشته براساس آزمون نیمه‌متمرکز ۵ نفر انتخاب و وارد مرحله نهایی می‌شوند. منتخبین در مرحله نهایی (کشوری) در اواخر تیرماه سال ۱۳۹۸ در یکی از دانشگاه‌های تهران با یکدیگر به رقابت می پردازند.

نتیجه آزمون‌های مرحله نهایی ۲۳ رشته المپیاد در اواسط شهریورماه از طریق سایت مرکز المپیاد اعلام می‌شوند. ۱۵ نفر اول برگزیدگان مرحله نهایی می‌توانند بدون آزمون متقاضی معرفی به دانشگاه‌ها در مقطع کارشناسی ارشد باشند. همچنین هرساله به منتخبین مرحله نهایی جوایز تحصیلی گوناگونی در نظر گرفته می‌شود. اطلاعات بیشتر در این خصوص در وب سایت المپیاد دانشجویی کشور http://olympiad.sanjesh.org/Fa/Default.aspx قابل دستیابی است.

جهت دریافت برنامه آزمون کلیک نمایید.