ثبت نام وام های دانشجویی

۰۲ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۰:۵۸ کد : ۱۱۱۹ اطلاعیه‌ها

بدینوسیله به اطلاع دانشجویان متقاضی وام‌های (تحصیلی، ضروری، تغذیه، ودیعه مسکن، ازدواج و...) می‌رساند که زمان ثبت نام تقاضای وام از طریق پورتال دانشجویی از تاریخ ۹۷/۱۱/۱ لغایت ۹۷/۱۱/۲۰ می‌باشد.

لازم به ذکر است دانشجویانی که تعهد محضری و شماره حساب ندارند، وام به آن‌ها تعلق نخواهد گرفت.

ضمناً، اولویت با دانشجویانی است که تا تاریخ ۹۷/۱۱/۲۰ ثبت نام اینترنتی را انجام بدهند.

اطلاعیه وام ضروری ویژه دکتری

دانشجویان دکتری ورودی ۹۶ و ماقبل که متقاضی وام ضروری ویژه دکتری می‌باشند، نسبت به ثبت نام اینترنتی در پرتال دانشجویی صندوق رفاه اقدام نموده و جهت تحویل فاکتور و فرم مربوطه از تاریخ ۹۷/۱۱/۱ لغایت ۹۷/۱۱/۲۰ به اداره رفاه دانشجویی مراجعه نمایند.

ضمناً وام مذکور یکبار در طول مقطع تحصیلی پرداخت می‌شود.

اطلاعیه وام بنیاد علوی

بدینوسیله به اطلاع دانشجویان متقاضی وام بنیاد علوی می‌رساند جهت تحویل دادن گواهی کسر از حقوق ضامن از تاریخ ۹۷/۱۱/۲ لغایت ۹۷/۱۱/۱۵ به اداره رفاه مراجعه نمایند.

فرم‌های مورد نیاز را در ذیل دریافت نمایید.

تعهد نامه

فرم بنیاد علوی