پیام دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه به مناسبت هفته دفاع مقدس

۳۱ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۲:۱۴ کد : ۳۱۰۱ اخبار دانشگاه
پیام دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه به مناسبت هفته دفاع مقدس

یادآوری دلاوری­ها و رشادت­های بی نظیر ملت ایران در دفاع از ملک و آئین، هم حزن انگیز است هم غرور آفرین. قطعا قلب هر انسان آزاده­ای از جان باختن زنان و کودکان بی دفاع و جوانان رعنا که مظلومانه به خون غلطیدند به درد می­آید و صد البته درک حماسه شجاعت و ایثار، به اوج رسیدن توکل به خداوند، شکوفایی استعداد و خلاقیت جوانان و عظمت روحی والدین و همسران شهدا قلب­ها را مملو از شعف می­کند. استقلال آزادی و امنیت امروز ما مرهون هزاران شهید، جانباز، آزاده و رزمنده و بعد از تحمل دشواری­های بسیار است.

بدینوسیله ضمن گرامیداشت یاد امام راحل عظیم­الشأن و شهدای دفاع مقدس و قدردانی از جانبازان و آزادگان و ایثارگران در این جهاد عظیم و عرض ادب و احترام به خانواده­های غیورشان هفته دفاع مقدس را به دانشجویان، اساتید و کارمندان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان تبریک و تهنیت می­گوییم.