برگزاری مراسم کاشت ۳۰۰ اصله نهال نارنج به مناسبت گرامیداشت هفته منابع طبیعی و روز درختکاری

۱۶ اسفند ۱۳۹۹ | ۲۲:۲۰ کد : ۲۶۲۲ اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، به مناسبت گرامیداشت هفته منابع طبیعی و روز درختکاری با حضور آقای دکتر عباس عبدشاهی رئیس محترم دانشگاه و جمعی از اساتید و کارمندان محترم، ۳۰۰ اصله نهال نارنج در محوطه دانشگاه کاشته شد. گفتنی است هدف از کاشت این درختان توسعه فضای سبز و سعی و تلاش در حفظ، توسعه طراوت و سرسبزی فضای دانشگاه می‌باشد.

در حاشیه این مراسم آقای دکتر عبدشاهی اظهار داشتند: امسال خوشبختانه مراسم گرامیداشت روز درختکاری و کاشت نهال در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان برگزار شد و امیدواریم با همکاری اداره کل منابع طبیعی استان خوزستان، فضای سبز دانشگاه بیش از پیش گسترش یابد.