پیام تسلیت دکتر عباس عبدشاهی در آستانه سالروز رحلت پیامبر اکرم (ص)، شهادت امام حسن مجتبی (ع) و امام رضا (ع)

۲۴ مهر ۱۳۹۹ | ۰۹:۳۴ کد : ۲۱۵۱ اخبار دانشگاه

بسم الله الرحمن الرحیم

روزهای پایانی ماه صفر ایام حزن و اندوه محبان پیامبر نور و رحمت (ص) و ارادتمندان اهل بیت عصمت و طهارت (ع) است.

به درستی باید اذعان کرد که راه رستگاری و سعادت بشریت تمسک به اهل‌بیت عصمت و طهارت(ع) و گام گذاشتن در مسیر معرفت اهل بیت علیهم السلام است .

اینجانب رحلت پیامبر عظیم الشان اسلام، حضرت ختمی مرتبت، سید المرسلین محمد مصطفی (ص) و شهادت سبط اکبرش حضرت امام حسن مجتبی (ع) و سالروز شهادت افتخار ایرانیان، امام رضا (ع) را به همه شیعیان و دوستداران آنان به خصوص اساتید،کارکنان و دانشجویان گرامی تسلیت و تعزیت عرض نموده و امیدوارم که مورد لطف آن بزرگواران در این دنیا و مورد شفاعت آنها در روز قیامت قرار گیریم.