انتصاب دکتر عباس عبدشاهی به سمت سرپرستی دانشگاه

۲۹ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۴:۰۵ کد : ۲۱۱۰ اخبار دانشگاه
انتصاب دکتر عباس عبدشاهی به سمت سرپرستی دانشگاه

به گزارش روابط عمومی، دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، در حکمی دکتر عباس عبدشاهی را به سمت سرپرست دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان منصوب کرد.

در این حکم خطاب به دکتر عبدشاهی آمده است: با عنایت به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند جناب‌عالی، به موجب این حکم به سمت سرپرست دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان منصوب می‌شوید. انتظار می‌رود با بهره‌مندی از تجارب اعضای هیئت علمی دانشگاه، امکانات و همچنین جامعه نیکوکاران حامی آموزش عالی، وظایف سرپرستی دانشگاه را بر پایه قوانین، سیاست‌ها و برنامه‌های تقدیم شده به مجلس شورای اسلامی و مأموریت‌های تعیین شده برای آن دانشگاه به انجام رسانید. امید است با رعایت منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید در حفظ بیت‌المال و صرفه‌جویی در هزینه‌ها، پرهیز از تجمل‌گرایی، تقویت نظم و انضباط اداری، رعایت دقیق مقررات مالی و ارتقای علمی، فرهنگی و اجتماعی آن دانشگاه، اهتمام ورزید.