آیین تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا و غبارروبی و عطرافشانی مزار شهدای گمنام دانشگاه همزمان با سالگرد شهادت شهید مصطفی چمران

۳۱ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۲:۴۱ کد : ۵۱۴۴ اخبار دانشگاه

به گزارش معاونت فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی، همزمان با سالگرد شهادت بنیانگذار ستاد جنگ‌های نامنظم در جنگ ایران و عراق شهید مصطفی چمران، آیین تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا و غبارروبی و عطرافشانی مزار شهدای گمنام دانشگاه صبح روز چهارشنبه 31 خردادماه 1402 به همت تشکل اسلامی آزاداندیشی با حضور مسئولین؛ دانشجویان و کارکنان دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم حجت‌الاسلام والمسلمین احمدی، معاون محترم دفتر نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای بیان داشت: تکریم و گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و رزمندگان مهمترین وظیفه تک تک مسئولان و آحاد ملت ایران است. ایشان در ادامه گوشه‌ای از زندگی‌نامه، مجاهدت‌ها و رشادت شهید چمران را برای حضار بیان نمودند. در پایان مراسم نیز مزار شهدای گمنام دانشگاه توسط حاضرین عطرافشانی و گلباران شد.