۱۰ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۴:۳۰ کد : ۵۰۸۱ اخبار دانشگاه

به گزارش مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشگاه کارگاه آموزشی یک روزه با عنوان "آشنایی با مواد شوینده و گندزدا، نکات ایمنی، بهداشتی و نحوه استفاده صحیح از آنها" ویژه پرسنل خدماتی دانشگاه برگزار شد.

در این کارگاه آموزشی که در تاریخ 9 خردادماه 1402 در سالن جلسات معاونت تشکیل شد، خانم هاشمی کارشناس بهداشت محیط دانشگاه ، در خصوص آشنایی با انواع شوینده ها و مواد گندزدا، نکات ایمنی و بهداشتی و نحوه محلول‌سازی دقیق و استفاده صحیح از آنها، خطرات احتمالی و راه‌های کاهش مواجهه، آموزش‌های لازم را به نیروهای خدماتی ارائه داد.

در پایان جلسه ضمن بحث و تبادل نظر، از نیروهای خدمات نمونه خوابگاه‌ها که به مناسب هفته سراهای دانشجویی انتخاب شده بودند با حضور رئیس مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشگاه تقدیر بعمل آمد.