انتخاب انجمن علمی دانشجویی علوم و مهندسی آب به عنوان انجمن برتر دانشگاه علوم کشاورزی ومنابع طبیعی خوزستان

۲۷ فروردین ۱۳۹۸ | ۰۸:۱۸ کد : ۱۲۶۷ اخبار دانشگاه
انتخاب انجمن علمی دانشجویی علوم و مهندسی آب به عنوان انجمن برتر دانشگاه علوم کشاورزی  ومنابع طبیعی خوزستان

به نقل از کارشناس انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه، انجمن علمی دانشجویی علوم و مهندسی آب دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان در جلسه تقدیر و تشکر از تلاش ها و زحمات عملکرد یکسال انجمن های علمی دانشجویی سال تحصیلی ۹۶-۹۷ که روز یکشنبه بیست اسفند ماه ۱۳۹۷ در دفتر مدیریت برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی برگزار شد. به عنوان انجمن برتر انتخاب شد.

در این جلسه یک لوح تقدیر با نام انجمن علمی دانشجویی علوم و مهندسی آب داده شد و به دبیر و شورای مرکزی انجمن هدایای نقدی اهدا شد.

در پایان این جلسه که با حضور مدیر برنامه ریزی فرهنگی، کارشناسان فرهنگی و اعضای انجمن های علمی دانشجویی تشکیل شده بود، از تلاشگران و زحمات عصر علمی و پژوهشی همه شورای مرکزی انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه تقدیر و تشکر بعمل آمد.