درباره گروه
گروه علوم و صنایع غذایی دارای ۶ نفر عضو هیأت علمی و ۳ نفر پرسنل غیر هیأت علمی میباشد که به صورت تمام وقت در حال انجام وظایف محوله میباشند. همچنین این گروه در مقطع کارشناسی و چهار گرایش زیست فناوری غذایی، شیمی مواد غذای، فناوری و صنایع غذایی در مقطع کارشناسی ارشد دانشجو میپذیرد. و در حال حاضر بیش از 100 نفر دانشجو در مقاطع ذکر شده مشغول به تحصیل میباشند.
پایلوت شیر و راهاندازی آن یکی از اولویتهای این گروه بود که در سال 1399 به بهره برداری رسید. آزمایشگاههای این گروه عبارتند از آزمایشگاه میکروبیولوژی مواد غذایی، آزمایشگاه شیمی مواد غذایی، آزمایشگاه تکنولوژی مواد و آزمایشگاه تحصیلات تکمیلی که مجهز به دستگاههایی از قبیل:
اولتراسوند، اولترا توراکس، بافت سنج، آنالیزور آرد، آسیاب صنعتی، دستگاه روغن کشی، سانتریفیوژ، سانتریفیوژ ژربر، روتاری، اسپکتروفتومتر، خشک کن پاششی، آون تحت خلاء، آون، انکوباتور، خشک کن طبقاتی، بن ماری، کوره الکتریکی، ترازوی دیجیتالی دو صفر، ترازوی دیجیتالی سه صفر، pH متر، شیکر، مایکروفر، هود میکروبی، هود شیمیایی، سرخ کن، میکسر ساده، ورتکس.