گزارش جلسه معارفه دانشجویان کارشناسی ورودی ۹۹ گروه علوم و مهندسی خاک

۲۹ آبان ۱۳۹۹ | ۰۹:۲۴ کد : ۲۳۱۴ اخبار دانشکده
گزارش جلسه معارفه دانشجویان کارشناسی ورودی ۹۹ گروه علوم و مهندسی خاک

جلسه معارفه دانشجویان کارشناسی نو ورود گروه علوم و مهندسی خاک در تاریخ 99/8/26 ساعت 12 به صورت مجازی با قرائت آیاتی چند از کلام الله مجید آغاز گردید و در ادامه مدیریت گروه توضیحاتی در خصوص رشته و گروه آموزشی ارائه نمودند.

اعضای محترم هیأت علمی گروه علوم و مهندسی خاک با معرفی خود و گرایش‌های موجود در این رشته (همراه با نمایش فایل تصویری) و همچنین نحوه آموزش به صورت مجازی، به اهمیت رشته علوم و مهندسی خاک از دیدگاه‌های متفاوت اشاره داشتند. همراستا با توضیحات اعضای محترم هیأت علمی گروه، کلیپ آموزشی فائو در خصوص اهمیت حفظ و نگه‌داری خاک به عنوان منبع طبیعی با ارزش برای دانشجویان نمایش داده شد. سپس دانشجویان که با مشارکت حداکثری در جلسه حضور داشتند با معرفی خود به بیان اهداف خود از ورود به این رشته پرداختند. لازم به ذکر است فایل تصویری با درج اطلاعات نام و نام خانوادگی، سال تولد، محل تولد و محل اخذ دیپلم به همراه عکس پرسنلی دانشجویان همراه با معرفی، برای اعضای هیأت علمی گروه و سایر دانشجویان ارائه گردید تا معارفه با توجه به امکانات موجود به بهترین نحو ممکن صورت گیرد.

جهت دانلود فایل جلسه معارفه دانشجویان نو ورود کلیک نمایید.