نصب و راه اندازی دستگاه خشک کن انجمادی در آزمایشگاه مرکزی

۲۳ فروردین ۱۴۰۱ | ۰۷:۵۴ کد : ۳۸۱۵ اخبار

بدینوسیله به اطلاع کلیه دانشجویان، اعضا هیات علمی و پژوهشگران محترم می‌رساند دستگاه خشک‌کن انجمادی (فریزدرایر آزمایشگاهی) در آزمایشگاه مرکزی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان نصب و راه‌اندازی شد. این دستگاه با دمای کندانسور 50- درجه سانتیگراد مناسب حلال‌های آبی و کارکرد کندانسور 4 کیلوگرمی قادر است مواد حساس، بی ثبات و حساس به حرارت را بدون آسیب رساندن به ساختار فیزیکی‌شان در دمای پائین خشک کند. این روش یک فرایند استاندارد برای تثبیت، نگهداری یا افزایش ماندگاری محصولات دارویی، شیمیایی، غذایی، نانو‌تکنولوژی و همچنین مواد بیولوژیکی اعم از پروتئین‌ها، آنزیم‌ها، هورمون‌ها، ویروس‌ها و باکتری‌ها می‌باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان آزمایشگاه مرکزی آقای مهندس حسینی و خانم چهارلنگی 06136522436 تماس حاصل فرمائید.