نصب و راه‌اندازی مشتق ساز Photochemical Reactor جهت اندازه‌گیری آفلاتوکسین‌ها

۰۹ خرداد ۱۴۰۰ | ۲۰:۳۶ کد : ۲۸۶۵ اخبار آزمایشگاه مرکزی

نصب و راه‌اندازی مشتق ساز  Photochemical Reactor جهت اندازه‌گیری آفلاتوکسین‌ها

بدینوسیله به اطلاع کلیه دانشجویان، اعضاء هیات علمی و پژوهشگران محترم می‌رساند که دستگاه مشتق ساز Photochemical Reactor (LCTech, Germany) به تازگی در آزمایشگاه مرکزی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان نصب و راه‌اندازی شده است. با توجه به اینکه فلورسانس طبیعی در آفلاتوکسین‌های  B1و  G1در حدی نیست که قابل تشخیص بوسیله آشکارساز فلورسانس باشد این دستگاه قادر است به روش فتوشیمیایی با هیدروکسیله کردن آنالیت، باعث افزایش خاصیت فلورسانس و بهبود قابلیت تشخیص شود. با توجه به تجهیز دستگاه کروماتوگرافی مایع با کارائی بالا آزمایشگاه مرکزی به این مشتق ساز، امکان اندازه‌گیری آفلاتوکسین‌های گروه B و G (در حد ppb) در نمونه‌های خوراک انسان و دام فراهم شده است.

همچنین این آزمایشگاه آمادگی خود را جهت انجام خدمات آزمایشگاهی ذیل مطابق با تعرفه‌های مصوب اعلام می‌دارد:

• آنالیز کمی و کیفی مایکوتوکسین‌ها (اکراتوکسین، زیرالنون و داکسی نیوالنول)
  • اندازه‌گیری آفلاتوکسین  M1در شیر و فراورده‌های آن به روش کروماتوگرافی مایع با کارائی بالا و خالص سازی با ستون ایمنوافینیتی
  •  آنالیز کمی و کیفی افزودنی‌ها (نگهدارنده‌ها، شیرین کننده‌ها و رنگ‌های مصنوعی)
  •  اندازه‌گیری انواع قندها
  •  شناسایی و اندازه‌گیری ترکیبات طبیعی مواد موثره گیاهان داروئی و فراورده‌های گیاهی
  • آنالیز و تعیین غلظت عناصر فلزات سنگین
  • قرائت جذب نمونه‌ها در طول موج­ های فرابنفش-مرئی
  • آنالیز بیان ژن

جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص دیگر خدمات آزمایشگاهی و تعرفه‌ آزمون‌ها به وب سایت آزمایشگاه مرکزی به نشانی http://asnrukh.ac.ir/laboratory مراجعه نمائید. همچنین درخواست‌ها و سئوالات خود در خصوص نحوه ارائه خدمات آزمایشگاهی را به پست الکترونیکی centrallabasnrukh@gmail.com ارسال نمائید.