بازدید دانشجویان رشته علوم و مهندسی محیط زیست

۲۳ اسفند ۱۴۰۲ | ۰۹:۱۳ کد : ۵۸۵۹ اخبار گروه
بازدید دانشجویان رشته علوم و مهندسی محیط زیست

به گزارش روابط عمومی به نقل از گروه مهندسی طبیعت: برنامه بازدید دانشجویان رشته علوم و مهندسی محیط زیست (دروس جانورشناسی و مدیریت حیات وحش) گروه مهندسی طبیعت از پارک ملی کرخه (سایت گوزن زرد ایرانی) در روز چهارشنبه به تاریخ 16/12/1402 به سرپرستی دکتر الماسیه انجام شد. در این بازدید مهندس الوندی رئیس محترم پارک ملی کرخه توضیحاتی را در زمینه تاریخچه گونه گوزن زرد ایرانی و مدیریت آن در کشور، شیوه نگه‌داری گوزن های زرد ایرانی در سایت کرخه و چالش‌های پیش آمده مانند سیل سال 1398 خوزستان، طریقه زنده گیری و تکثیر در اسارت آن به دانشجویان ارائه کردند. در نهایت، بازدید میدانی از پارک ملی کرخه و جنگل‌های حاشیه رودخانه کرخه انجام شد. گوزن زرد ایرانی در زمره گونه های در معرض خطر انقراض (EN) فهرست سرخ اتحادیه بین المللی حفاظت از طبیعت و منابع طبیعی (IUCN) می‌باشد.