انتصاب عضو کارگروه کسب و کار هیأت ویژه گزارش ملی سیلاب‌ها

۰۵ خرداد ۱۳۹۸ | ۰۷:۴۹ کد : ۱۳۸۷ اخبار دانشکده
انتصاب عضو کارگروه کسب و کار هیأت ویژه گزارش ملی سیلاب‌ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر منصور غنیان طی حکمی از سوی دکتر محمود نیلی احمدآبادی، رئیس هیأت ویژه گزارش ملی سیلاب‌ها، به عنوان" عضو کارگروه کسب و کار هیأت ویژه گزارش ملی سیلاب‌ها" منصوب شدند. در این حکم آمده است:

احتراماً با عنایت به حکم شماره ۶۸۹۱ مورخ ۱۳۹۸/۰۱/۲۷ رئیس جمهور محترم مبتنی بر تشکیل "هیأت ویژه گزارش ملی سیلاب‌ها" و بنا بر پیشنهاد سرکار خانم دکتر سیده فاطمه مقیمی، رئیس محترم کارگروه کسب و کار، به موجب این حکم به عنوان عضو کارگروه کسب و کار هیأت مذکور منصوب می‌شوید. انتظار دارد با عنایت به مفاد حکم رئیس جمهور محترم و با بهره‌گیری از تجربیات و سوابق علمی ارزنده خود در کنار توانمندی‌های سایر اعضا، همکاران و مشاوران محترم کارگروه، در تهیه گزارش مستند و دقیق از سیلاب‌های سال ۱۳۹۸ در کشور مشارکت فرمایید تا پس از تلفیق با گزارش سایر کارگروه‌ها به استحضار ریاست محترم جمهور وملت شریف ایران رسانده شود. امید است در انجام این وظیفه ملی موفق و سربلند باشید.

محمود نیلی احمد آبادی

رئیس هیأت ویژه گزارش ملی سیلاب‌ها