برگزیده شدن دانشجوی دکتری مکانیزاسیون کشاورزی دانشگاه جهت بهره‌مندی از جوایز تحصیلی بنیاد ملی نخبگان

۲۰ اسفند ۱۳۹۷ | ۰۹:۴۳ کد : ۱۲۳۰ اخبار دانشکده

پیرو فراخوان اولیه ارسال آثار و ثبت در سامانه بنیاد ملی نخبگان پس از مرحله ارزیابی و راستی‌آزمایی مدارک و مستندات دانشجویان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان توسط بنیاد ملی نخبگان، با کمال خوشبختی مدارک و مستندات دانشجوی دکتری تخصصی دانشگاه خانم فاطمه افشارنیا جهت بهره‌مندی از تسهیلات جوایز تحصیلی تأیید گردید.

گفتنی است خانم فاطمه افشارنیا دانشجوی تحت راهنمایی آقای دکتر افشین مرزبان می‌باشند و در حال گذراندن دوره فرصت مطالعاتی خود در دانشگاه صنعتی شریف هستند.

روابط عمومی دانشگاه این موفقیت را تبریک عرض می‌نماید و آرزوی پیروزی و بهروزی برای ایشان در تمامی مراحل زندگی دارد.