نشست هم‌اندیشی با موضوع"مدیریت منابع طبیعی و کشاورزی ایران در قرن ۲۱، چالش‌ها، تهدیدها و فرصت‌ها"به همراه مراسم روز درختکاری

۱۳ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۳:۴۷ کد : ۱۲۱۲ اخبار تصویری

به همت دانشکده منابع طبیعی به مناسبت بزرگداشت هفته منابع طبیعی، آقای دکتر سید حمیدرضا صادقی استاد دانشگاه تربیت مدرس و ریاست محترم انجمن آبخیزداری ایران، در روز یکشنبه ۹۷/۱۲/۱۲ در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان حضور یافتند و سخنرانی خود را با موضوع "مدیریت منابع طبیعی و کشاورزی ایران در قرن ۲۱، چالش ¬ ها، تهدیدها و فرصت ها" در سالن آمفی تئاتر دانشکده مهندسی زراعی و عمران روستایی ایراد نمودند. پس از سخنرانی نیز مراسم کاشت درخت در محوطه دانشگاه با حضور ایشان، اساتید و دانشجویان انجام شد. همچنین بعد از ظهر همان روز نشست صمیمانه به همراه سخنرانی آقای دکتر صادقی با دانشجویان دانشگاه، در آمفی تئاتر دانشکده کشاورزی انجام گردید.