انتصاب رئیس گروه برنامه‌ریزی آموزشی دانشگاه

تعداد بازدید:۶۵۰

به گزارش روابط عمومی، جناب آقای دکتر جمال فیاضی رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان، طی ابلاغی، جناب آقای دکتر مهدی سعادت فرد را به مدت دو سال به عنوان رئیس گروه برنامه‌ریزی آموزشی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان منصوب نمود. متن این ابلاغ به شرح ذیل است:

جناب آقای دکتر سعادت‌فرد

عضو محترم هیات علمی گروه آموزشی ماشین های کشاورزی

با سلام

احتراماً نظر به مراتب تعهد، دانش و شایستگی حضرتعالی و پیشنهاد معاون محترم آموزشی و تحصیلات تکمیلی طی نامه‌ی شماره 1/311/872 مورخ 1401/12/21، به موجب این ابلاغ و با حفظ سمت آموزشی و پژوهشی، به مدت دو سال به عنوان رئیس گروه برنامه‌ریزی آموزشی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان منصوب می‌شوید. امید است با اتکال به خداوند متعال در جهت برنامه‌ریزی و بهره‌برداری مطلوب از امکانات، تسهیلات، تجهیزات و نیروی انسانی آموزشی، هماهنگ ساختن فعالیت‌های آموزشی دانشگاه، انجام امورات مربوط به بازنگری دروس، تدوین آیین‌نامه‌های اجرایی مربوط به حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه و کلیه امور محوله‌ی مربوط به حوزه آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه موفق باشید. توفیق روزافزون شما را از درگاه خداوند سبحان مسئلت می‌نمایم.

( ۹ )